شرایط مهاجرت به استرالیا چیست؟ | Immigration to Australia

شرایط مهاجرت به استرالیا

شرایط مهاجرت به استرالیا چگونه است؟
مهاجرت، تصمیمی بسیار مهم و سرنوشت ساز است، و انتخاب مقصدی معقول و متناسب با اهداف مهاجرت فرد یا افراد، یکی از مهم ترین مراحل این کار به شمار می آید.
امروزه کشور استرالیا، به یکی از پرطرفدارترین مقاصد مهاجرتی، برای مهاجران کل دنیا، تبدیل شده است، و این روزها شاهد افراد زیادی هستیم، که در تلاش برای یافتن راهی منطقی، جهت اخذ اقامت دائم کشور استرالیا می باشند.

مهاجرت به استرالیا، به روش های مختلفی صورت می گیرد، و افراد با متوصل شدن به یکی از روش های تحصیلی، سرمایه گذاری، کاری و یا حتی پناهندگی، به دنبال اخذ اقامت دائم این کشور می باشند.
در این بین مهاجرت به استرالیا، از طریق کسب ویزای مهارت و تخصص (skilled worker visa) منطقی ترین و امن ترین راه رسیدن به این کشور، به شمار می آید که به شرح و توضیح آن خواهیم پرداخت.

قدم به قدم تا مهاجرت به کشور استرالیا

مهاجرت به کشور استرالیا، از طریق اخذ ویزای مهارت و تخصص، دارای مراحل مشخصی می باشد که باید گام به گام انجام شوند،
و هر چه فرد مورد نظر، به استانداردهای در نظر گرفته شده توسط دولت استرالیا نزدیک تر باشد، اخذ ویزا برای او، سهل تر و سریع تر خواهد بود.

  • مشخص نمودن زمنیه ی کاری، و شغل و حرفه ی پینشهادی
  • ارزیابی شغل و حرفه ی پشنهادی، توسط سازمان مربوطه
  • آماده سازی سوابق کاری در رشته ی مورد نظر
  • ارسال مدارک مورد نیاز به سازمان مربوطه
  • محاسبه ی امتیازات فرد مورد نظر، با توجه به مدارک ارائه شده، و پر کردن فرمی تحت عنوان EOI
  • جمع آوری اسناد و مدارک درخواست شده توسط ایالت انتخابی در استرالیا
  • معرفی و ثبت اسپانسر مورد نظر به صورت آنلاین
  • انتظار، جهت دریافت دعوتنامه و اسپانسری
  • ثبت نام در سایت سازمان مهاجرت و آپلود کردن مدارک در سیستم
  • مشخص شدن کارفرما و پاسخگویی به سوالات احتمالی او
  • ارائه ی مجدد سابقه ی کار و مدارک لازم
  • ارائه ی مدرک آیلتس
  • انجام آزمایش های پزشکی و دریافت گواهی سوءِ پیشینه
  • اخذ ویزا
اختلاف ساعت ایران و استرالیا - The difference between the hours of Iran and Australia - گردش بانک - gardeshbank

شرایط مهاجرت به استرالیا – گردش بانک – gardeshbank

آنچه در این قسمت با هم مرور کردیم، مراحل قانونی مهاجرت به استرالیا، از طریق اخذ ویزای مهارت و تخصص می باشد، و هر مرحله از این پروسه ی طولانی و بعضا پیچیده، دارای جزئیات بسیار زیادی می باشد که باید توسط مهاجران، مورد توجه قرار گیرد، و بعضا مشاوره با افراد متخصص در این زمنیه، لازمه ی  رسیدن به موفقیت در این کار می باشد.

دولت استرالیا به منظور بر طرف کردن هر گونه ابهام و سردرگرمی، به ارائه ی جدولی مفصل پرداخته است، و در آن هر ویژگی شخصی، مدرک تحصیلی ، سابقه ی کار، سطح زبان و هر آن چه را که در اخذ ویزای استرالیا مفید واقع می شود را، با امتیاز ویژه ای مشخص نموده است.

دارا بودن حداقل امتیاز لازم برای درخواست ویزای استرالیا، لازمه شروع این پروسه می باشد، و اگر شما نیز قصد مهاجرت به کشور استرالیا را دارید،
ابتدا بهتر است تا با این جدول آشنا شده و نسبت به کسب امتیازات لازم و کافی، اقدام نمایید.
دراین بخش به ارائه ی مهم ترین و اصلی ترین مولفه های این جدول خواهیم پرداخت، و شما را با برخی از این امتیازات، آشنا خواهیم نمود.

سن متقاضی

۱۸ تا ۴۹ سال

زبان انگلیسی

(آیلتس یا معادل آیلتس)

سوابق کاری

(در استرالیا)

سوابق کاری

( مرتبط با مدرک تحصیلی)

مدرک تحصیلی

موجود در لیست مشاغل سترالیا

سایر موارد
حد اکثر ۳۰ امتیاز حداکثر ۲۰ امتیاز حداکثر ۱۵ امتیاز حداکثر ۱۵ امتیاز حداکثر ۲۰ امتیاز حداکثر ۱۵ امتیاز
۱۸ تا ۲۴ سال ۱۵ امتیاز آیلتس۶، ۰ امتیاز ۱ سال، ۵ امتیاز ۳ سال، ۵ امتیاز فنی حرفه ای، ۱۰ امتیاز ۲ سال تحصیل در استرالیا، ۵ امتیاز
۲۵ تا ۳۲ سال ۳۰ امتیاز آیلتس۷، ۱۰ امتیاز ۳ سال، ۱۰ امتیاز ۵ سال، ۱۰ امیتاز کارشناسی و کارشناسی ارشد، ۱۵ امتیاز مهارت های همسر، ۵ امتیاز
۳۳ تا ۳۹ سال ۲۵ امتیاز آیلتس۸، ۲۰ امتیاز  ۵ سال، ۱۵ امتیاز  ۸ سال، ۱۵ امتیاز  دکترا، ۲۰ امتیاز  ۱ سال دوره های تخصصی، ۵ امتیاز
۴۰ تا ۴۴ سال ۱۵ امتیاز
۴۵ تا ۴۹ سال ۰ امتیاز

 

 

 

 

منبع : لست سکند

مطالب مرتبط بیشتری در این رابطه بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*